Over mij

Marije Burmanje

yoga jaya den bosch rosmalen maaspoort

Inmiddels geef ik ruim 20 jaar begeleiding in yoga, adem en meditatie in Rosmalen en Den Bosch. Ik ben oa opgeleid als Hatha yogadocent bij Muditã Yoga, volgde diverse cursussen en bijscholingen in Meditatie, Energie en Chakra’s en kwam vanuit een verlangen naar verdieping in 2003 in aanraking met spiritueel leraar Anandajay, waarmee ik sindsdien als leerling verbonden ben aan de ‘Light of Being’ School of Spiritual Awareness. Door hem ben en word ik persoonlijk opgeleid en ben ik geïnitieerd in het doorgeven van oa Light of Being ~Yoga, ~Meditatie ~Mantra Prayers,  ~PeaceBreathing, ~Meditatie, ~Heart Singing, ~ SoulGuidance en  ~LightMessenger.

Akasha

YogaJaya heeft haar praktijkruimte oa in Akasha te ’s -Hertogenbosch (Maaspoort). Het is een sfeervolle, rustig gelegen ruimte waar yogamatten, kussens, meditatiekussens en – bankjes aanwezig zijn. Akasha is het sanskriet woord voor ruimte, wat de drie-eenheid omvat van ruimte, klank en stilte. Ruimte waarin alles kan plaatsvinden, het ondefenieerbare, niet-materiële wat in alles is wat leeft, het levenslicht. Ruimte om er te mogen zijn.

Daarnaast werk ik ook op locatie en zijn er maandelijks meditatieve bijeenkomsten Leven in Openheid met thematekst en mantragebed in Rosmalen en Nijmegen. Begeleiding op maat bij u thuis is ook mogelijk en ik verzorg graag workshops als gastdocent op locatie in Nederland.
Voor vragen, verzoeken, afspraken of meer informatie over begeleiding  kunt u hieronder altijd een bericht achterlaten!

Light of Being

Op mijn manier bij te mogen dragen aan het werk van Anandajay en de Light of Being en door te mogen geven wat ik daardoor ervaar en heel de wereld wel toe wens, voelt voor als mijn levenswerk.  De ontmoeting met hem raakte me verrassend diep en gaf me een gevoel van diepe herkenning. Dverbinding met Anandajay en de Light of Being is een bron van inspiratie in mijn leven en mijn werk. Daartoe ondersteun ik zijn werk o.a. als gastvrouw op  maandelijkse cursusdagen in Nijmegen en als begeleider/docent van de Light of Being School of Spiritual Awareness,  waarmee steeds meer waar wordt wat als mijn bestemming en levenswerk voelt.

Meer informatie over Anandajay en the Light of Being, School of Spiritual Awareness kun je vinden op de website: www.lightofbeing.org 

anandajay-2

         ‘De vraag is niet:   
wat doe je met je leven,
maar wat doet het leven

                met jou?’
              Anandajay

Neem gerust contact met me op voor meer info of kennismaken

[contact-form-7 404 "Not Found"]

YogaJaya is ook te vinden op www.yogatherapeut-info.nl