Over mij

Marije

Mijn naam is Marije, en naast allerlei andere activiteiten en bezigheden, begeleid ik nu inmiddels meer dan 20 jaar mensen met en in oa yoga, adem en meditatie. Daartoe ben ik oa opgeleid als Hathayoga docent bij Muditã Yoga, volgde ik verschillende cursussen en bijscholingen in Meditatie, Energie en Chakra’s bij Miriam Wapenaar en Mieke de Bock en Light of Being Teacher in diverse werkvormen.  Vanaf 2003 ben ik door spiritueel leraar Anandajay begeleid en opgeleid oa in ~Shanti Yoga, ~Meditatie ~Mantra Prayers,  ~Peace Breathing, ~LoveSharing, ~Meditation, ~Heart Singing, ~ Soul Guidance en  ~Light Messenger, en verbonden in  de ~Kosha Massage en ~Chakra Healing.  

Akasha: Ruimte om er te mogen zijn

Akasha is het Sanskriet woord voor ruimte, wat de drie-eenheid omvat van ruimte, klank en stilte. Ruimte waarin alles kan plaatsvinden, het ondefenieerbare, niet-materiële wat in alles is wat leeft, het levenslicht. Ruimte om er te mogen zijn.

YogaJaya huisde tot 2022 in de ruimte Akasha te ’s -Hertogenbosch (Maaspoort). Eind 2022 worden de lessen verplaatst naar een sfeervolle yogaruimte in Rosmalen. Ook geef ik bij Sociaal werk Farent stoelyoga aan ouderen ( 75+). Begeleiding op maat bij mensen thuis is mogelijk naar wens.

Voor vragen, verzoeken, afspraken of meer informatie over begeleiding  kunt u hieronder altijd een bericht achterlaten of een afspraak maken voor een kennismaking!

Op mijn manier bij te dragen en door te geven wat ik beleef aan diepgang en waarde door en in Yoga en heel de wereld wel toewens, voelt als mijn missie.

Spiritueel leraar Anandajay  

De begeleiding en het werk van Anandajay zijn daar steeds een bron van inspiratie in mijn leven en werk geweest, wat ik met liefde in verschillende rollen heb ondersteund, dankbaar dat deze levende spirituele leraar in mijn leven is gekomen. 

         ‘De vraag is niet:
wat doe je met je leven,
maar wat doet het leven

                met jou?’        

Anandajay

Neem gerust contact met me op voor info of kennismaken! 

YogaJaya is ook te vinden op www.yogatherapeut-info.nl