Over mij

Marije

Mijn naam is Marije, en naast allerlei andere activiteiten en bezigheden, begeleid ik nu inmiddels zo’n 20 jaar mensen met en in oa yoga, adem en meditatie. Daartoe ben ik oa opgeleid als Hathayoga docent bij Muditã Yoga, volgde ik verschillende cursussen en bijscholingen in Meditatie, Energie en Chakra’s bij Miriam Wapenaar en Mieke de Bock. Vanaf 2003 ben ik verbonden met spiritueel leraar Anandajay en door hem ben ik persoonlijk begeleid en opgeleid als Light of Being Teacher en geïnitieerd in oa het doorgeven van Light of Being ~Yoga, ~Meditatie ~Mantra Prayers,  ~Peace Breathing, ~LoveSharing, ~Meditation, ~Heart Singing, ~ Soul Guidance en  ~Light Messenger, en verbonden in  de ~Kosha Massage en ~Chakra Healing.  

Akasha

Mijn Light of Being praktijk YogaJaya huist o.a. in de ruimte Akasha te
’s -Hertogenbosch (Maaspoort), een sfeervolle, rustig gelegen ruimte waar yogamatten, kussens, meditatiekussens en – bankjes aanwezig zijn. Akasha is het Sanskriet woord voor ruimte, wat de drie-eenheid omvat van ruimte, klank en stilte. Ruimte waarin alles kan plaatsvinden, het ondefenieerbare, niet-materiële wat in alles is wat leeft, het levenslicht. Ruimte om er te mogen zijn.

Daarnaast beschik ik over een werkkamer in Rosmalen voor individuele begeleiding, werk ik ook indiviudeel op locatie en geef ik samen met collega Teachers maandelijks meditatieve groepsbijeenkomsten ‘Leven in Openheid’ met thematekst en mantragebed, in Rosmalen en Nijmegen en online. Ook geef ik bij Sociaal werk Farent stoelyoga aan ouderen ( 75+). Begeleiding op maat bij mensen thuis is mogelijk naar wens.

Voor vragen, verzoeken, afspraken of meer informatie over begeleiding  kunt u hieronder altijd een bericht achterlaten of een afspraak maken voor een kennismaking!

Anandajay & The Light of Being 

De begeleiding en het werk van Anandajay zijn een bron van inspiratie in mijn leven en werk en daartoe ondersteun ik hem graag op allerlei manieren en ben ik onder meer als gastvrouw op  de maandelijkse cursusdagen in Nijmegen en in zijn School of Spiritual Awareness actief en betrokken,  waarmee steeds meer waar wordt wat als mijn bestemming voelt.

Op mijn manier bij te dragen aan het werk van Anandajay en The Light of Being – School of Spiritual Awareness, en door te geven wat ik daardoor beleef aan diepgang en waarde en heel de wereld wel toewens, voelt als mijn missie, en ik ben dankbaar dat deze levende spirituele leraar in mijn leven is gekomen. 

Meer informatie over Anandajay en the Light of Being, School of Spiritual Awareness kun je vinden op de website: www.lightofbeing.org 

         ‘De vraag is niet:
wat doe je met je leven,
maar wat doet het leven

                met jou?’        

Anandajay

Neem gerust contact met me op voor info of kennismaken! 

YogaJaya is ook te vinden op www.yogatherapeut-info.nl