SoulGuidance

Individuele begeleiding 

Soms vraagt een situatie om een meer persoonsgerichte aandacht, zoals bij specifieke klachten of beperkingen, burnout of andere situaties waar je in je leven tegenaan loopt. Maar ook bij persoonlijke of spirituele vraagstuk-ken kan individuele begeleiding passender zijn.

In een individuele sessie bij YogaJaya is er ruimte voor gesprek, meditatie- en invoeloefeningen, yogatherapie met eenvoudige lichaamshoudingen en handgebaren, adembegeleiding of energiewerk, alles geheel afgestemd op je vraag. Uitgangspunt is altijd de voor jou specifieke situatie en samen kijken we wat ondersteunend voor je is om meer in overeenstemming te zijn, en helemaal te mogen zijn wie je bent, met al je mogelijkheden en beperkingen. We bespreken samen de frequentie en duur van de gespreksessies, meestal is er één sessie per twee à drie weken, afhankelijk van je vraag en wens. Tussendoor is het mogelijk om telefonisch of via mail ondersteund te worden. Individuele sessies bij YogaJaya duren gemiddeld een uur. 

Soul Guidance 

Naast deze individuele vorm is het ook mogelijk een SoulGuidance traject aan te gaan. Dit is een vorm van persoonlijke en spirituele begeleiding die je helpt om in een ander soort contact met jezelf te komen en je levenswijze meer inhoud te geven.

De begeleiding bestaat uit dagelijks mail contact, een-of twee wekelijks gesprek en een specifiek op jou afgestemd programma, waarin je een thema tekst, mantragebed en muziek krijgt aangereikt om je te ondersteunen in het in verbinding zijn met je innerlijk. Je levensvragen, maar ook de weerstanden, angsten en gewoontes die je onderweg tegenkomt, komen in het licht.

Bevrijdend licht

In het licht ontstaat de ruimte om ermee in relatie te gaan en antwoorden vanuit een diepere laag te laten komen. In plaats van met je vraagstukken te vechten, ervoor te vluchten of er psychologisch en oplossingsgericht aan te werken, zoals vanuit het ik of ego vaak de gewoonte is.

Persoonlijke gids

Ik loop met je mee op jouw weg en ben als je persoonlijke SoulGuide je voorgegaan op dit pad en geef ondertiteling of richting aan vanuit mijn eigen ervaring, en laat me onderweg begeleiden door mijn innerlijke stem.

Het Soul Guidance traject gaan we met elkaar aan voor minimaal 10 maanden en maximaal 3 jaar en is niet aan plaats gebonden. 

‘Probeer jezelf niet te veranderen, 
want je kent alleen het je bekende terrein,
maar sta toe dat iets anders dan je ego
de ruimte om je ware ontwikkelingsweg te gaan,
voor je vrijmaakt.’

Anandajay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *