Individuele begeleiding

Levensbegeleiding of Guidance

Soms vraagt een situatie om een meer persoonsgerichte begeleiding, bijvoorbeeld bij specifieke klachten of beperkingen, burnout of andere situaties waar je tegenaan loopt in je leven. Maar ook bij persoonlijke of spirituele vraagstukken kan individuele begeleiding passend voor je zijn.
In een individuele sessie bij YogaJaya is er ruimte voor gesprek, meditatie- en invoeloefeningen, yogahoudingen of energiewerk, afgestemd op je vraag. Uitgangspunt is de voor jou specifieke situatie en samen kijken we wat ondersteunend voor je is om meer in overeenstemming te zijn. De begeleiding is er om jou te dienen en helemaal te mogen zijn wie je bent, met al je mogelijkheden en beperkingen.

Als je na een intake kiest voor individuele begeleiding, bespreken we samen de frequentie en duur van de sessies. Meestal is er één sessie per twee à drie weken, afhankelijk van je vraag en wens. Tussendoor is het mogelijk om telefonisch of via mail ondersteund te worden. Individuele sessies bij YogaJaya duren een uur tot anderhalf uur.

‘Light of Being’-Guidance is een vorm van persoonlijke en spirituele begeleiding die je helpt om in een ander soort contact met jezelf te komen en je levenswijze meer diepgang en inhoud te geven. We kijken samen welke belemmeringen je in je ontwikkeling tegenhouden en welke verlangens in jou meer ruimte vragen.

Guidance op maat
Er zijn twee vormen van begeleiding mogelijk. Je kan een traject aangaan voor onbepaalde tijd om begeleid te worden bij de vraagstukken die je op dat moment hebt. Deze begeleiding bestaat uit individuele gesprekken, eventueel in combinatie met andere ondersteuningsvormen vanuit the Light of Being zoals Yoga, PeaceBreathing,  Puja of een frequent mailcontact met mij. In overleg wordt de  tijdsduur van het traject vastgesteld, dit kan erg uiteenlopen.

Intensieve Guidance-vorm 
‘Light of Being-Guidance’ wordt daarnaast ook in een meer intensieve vorm aangeboden, waarin ik  als het ware met je meeloop op de weg die je gaat. Je ontvangt wekelijks een programma met speciaal voor jou uitgekozen teksten, puja’s (een muzikale gebedsvorm)  en mantra’s om je te ondersteunen, we hebben dagelijks mailcontact en wekelijks een gesprek van een half uur. Dit kan ook een telefonisch gesprek zijn. Omdat zo’n begeleiding een werkelijke ommekeer in je leven kan betekenen is hij vergelijkbaar met een pelgrimstocht en heet deze intensievere Guidance-vorm het ‘Angel-Pilgrim’ traject. Dit traject ga je aan voor minimaal één jaar tot maximaal drie jaar.

 

lob-klein

‘Probeer jezelf niet te veranderen, 
want je kent alleen het je bekende terrein,
maar sta toe dat iets anders dan je ego
de ruimte om je ware ontwikkelingsweg te gaan,
voor je vrijmaakt.’

Anandajay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *