SoulGuidance

Individuele begeleiding 

Soms vraagt een situatie om een meer persoonsgerichte begeleiding, bijvoorbeeld bij specifieke klachten of beperkingen, burnout of andere situaties waar je tegenaan loopt in je leven. Maar ook bij persoonlijke of spirituele vraagstukken kan individuele begeleiding passend voor je zijn.

In een individuele sessie bij YogaJaya is er ruimte voor gesprek, meditatie- en invoeloefeningen, yogatherapie met lichaamshoudingen, adembegeleiding of energiewerk, geheel afgestemd op je vraag. Uitgangspunt is altijd de voor jou specifieke situatie en samen kijken we wat ondersteunend voor je is om meer in overeenstemming te zijn. De begeleiding is er om jou te dienen en helemaal te mogen zijn wie je bent, met al je mogelijkheden en beperkingen.

Als je na een intake kiest voor individuele begeleiding, bespreken we samen de frequentie en duur van de sessies. Meestal is er één sessie per twee à drie weken, afhankelijk van je vraag en wens. Tussendoor is het mogelijk om telefonisch of via mail ondersteund te worden. Individuele sessies bij YogaJaya duren een uur tot anderhalf. 

Soul Guidance  

‘Light of Being’- SoulGuidance is een vorm van persoonlijke en spirituele begeleiding die je helpt om in een ander soort contact met jezelf te komen en je levenswijze meer diepgang en inhoud te geven. Je gaat als het ware op reis naar het spiritueel en menselijk waardevolle in je, en daarom noemen we je dan een Light Pilgrim. Zo’n reis is vol bewustwordingen, uitdagingen, openbaringen en bezinning, waarbij ik als een gids of Light Angel met je meereist en je dagelijks terzijde sta door je steeds opnieuw te herinneren aan je verlangen naar echtheid en wezenlijkheid.

Samen doorlopen we dan de tocht en loop ik als gids met je mee bij het leren leven vanuit verbinding met je bezieling en innerlijke waarde, en ondersteun je bij het bewust worden van wat er werkelijk in jou gevoeld en ervaren wordt.

In praktijk

Er is een licht traject wat we minimaal 10 maanden aangaan en ook een wat intensief traject, wat je voor minimaal een jaar tot maximaal drie jaar aangaat.

Soul Guidance Intens:
Je ontvangt wekelijks een volledig dagprogramma met speciaal voor jou uitgekozen tekst, puja en mantra om je te ondersteunen; we hebben dagelijks mailcontact en wekelijks een gesprek van een half uur. Dit kan ook een telefonisch gesprek zijn. Omdat zo’n begeleiding een werkelijke ommekeer in je leven kan betekenen is het vergelijkbaar met een pelgrimstocht en heet deze intensievere Guidance-vorm het ‘Angel-Pilgrim’ traject. Dit traject ga je aan voor minimaal één jaar tot maximaal drie jaar.

Soul Guidance Light:
Dagelijks stuur je me een mail die ik ook dagelijks beantwoord, waardoor het makkelijker wordt om alert te blijven en wakker te worden voor je innerlijke beleving. T
wee keer per maand hebben we een (telefoon)gesprek van een half uur, waarin voor jou een passende ondersteuning en bespiegeling kan worden gegeven. Je krijgt op verzoek een adviesprogramma aangereikt met een op jouw ontwikkeling aansluitende tekst, puja of mantra om je te ondersteunen in je proces. Dat is een advies en je bepaalt zelf hoe en wanneer je dit programma in je dagelijks leven integreert.

Dit vrijere programma is bedoeld om je voor een andere kwaliteit te openen en zo je proces nog meer inhoud te geven. 

‘Probeer jezelf niet te veranderen, 
want je kent alleen het je bekende terrein,
maar sta toe dat iets anders dan je ego
de ruimte om je ware ontwikkelingsweg te gaan,
voor je vrijmaakt.’

Anandajay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *