Individuele begeleiding

Mogen zijn wie je bent

Soms vraagt een situatie om een meer persoonsgerichte begeleiding, bijvoorbeeld bij specifieke lichamelijke klachten of beperkingen, burnout, of andere situaties waar je tegenaan loopt in je leven. Maar ook bij persoonlijke of spirituele vraagstukken kan individuele begeleiding passend voor je zijn.

In een individuele sessie bij YogaJaya is er ruimte voor gesprek, meditatie- en invoeloefeningen, yogahoudingen of energiewerk, afgestemd op je vraag. Uitgangspunt is de voor jou specifieke situatie en samen kijken we wat ondersteunend is om meer in overeenstemming te zijn met wat er is. De begeleiding is er om jou te dienen en helemaal te mogen zijn wie je bent, met al je mogelijkheden en beperkingen.

Als je na een intake kiest voor individuele begeleiding, bespreken we samen de frequentie en duur van de sessies. Meestal is er één sessie per twee à drie weken, afhankelijk van je vraag en wens. In een traject spreken we eerst een vijftal sessies af. Tussendoor is het mogelijk om telefonisch of via mail ondersteund te worden. Individuele sessies bij YogaJaya duren een uur tot anderhalf uur.  

YogaJaya Lotus

lob-klein

‘Probeer jezelf niet te veranderen, 
want je kent alleen het je bekende terrein,
maar sta toe dat iets anders dan je ego
de ruimte om je ware ontwikkelingsweg te gaan,
voor je vrijmaakt.’

Anandajay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *