Praktisch

Rooster en aanbod YogaJaya

Maart 2020:
in verband met Covid19 zijn er momenteel géén groepslessen bij YogaJaya, maar wordt op andere manier begeleiding aangeboden en ben ik altijd beschikbaar voor gesprek of online begeleiding in yoga, meditatie, adem of andere levensbegeleiding, neem daarvoor gerust contact met me op!   

Een Light of Being Yogales duurt 5 kwartier tot 1,5 uur. Het yogaseizoen loopt normaliter van september tot en met juni, waarin er wekelijks les is in kleine groepen met uitzondering van vooraf aangegeven data rondom feestdagen of cursusdagen. Incidenteel worden ook workshops georganiseerd rondom mantra zingen, breathing, self-healing of surya namaskar (zonnegroet). Coaching en begeleiding op maat is ook aan huis mogelijk, evenals workshop op locatie, neem daarvoor en voor andere vragen gerust even contact met me op via mail of telefoon.
Kennismaken
Maak vrijblijvend een afspraak voor intake gesprek om te zien of het klikt en of en hoe ik wat voor je kan betekenen.
  
Begin met Yoga en volg 4 groepsyogasessies om zo kennis te maken met de meditatieve en sensitieve yoga vanuit de Light of Being voor € 40,  waar je voor kan aanmelden per mail of telefoon.
 
De agenda van YogaJaya ziet er als volgt uit:
~ woensdag 18:00 Yoga & Adem/Puja wekelijks  
~ woensdag 19:30 Yoga Basis wekelijks  
~ ma t/m do   Individuele Begeleiding op afspraak  
~dinsdag 19:30 Meditatieve  groep
Leven in Openheid  
maandelijks  
~ woensdag 21:00 Yoga & Mantra maandelijks ovb
~zaterdag 10:00 Mindful Yoga
(20+)
bij belangstelling