Adembegeleiding

Light of Being’-PeaceBreathing

PeaceBreathing is een adembegeleiding die je naar de kern van het leven brengt, van het ‘er zijn’ . Het vraagt je de adem steeds weer aan te nemen, in plaats van zelf de adem te willen halen en te sturen. Het leert je de adem vrij in je te laten bewegen, zodat ze met haar zachte aanrakingen alle cellen ontspannend beïnvloedt en daardoor door kan stromen tot in je energieveld.
Je ervaart dan dat de adem een levensbeweging is, die als eb en vloed je lichaam en energieveld doorwaadt en je in een bevrijde, liefdevolle en vredige stemming brengt.

Individueel of in kleine groepjes word je begeleid om open en steeds sensitiever je adem te leren voelen. Je leert je te openen voor hoe de adem je lichaam verzacht, zich vervolgens in je ontvouwt en daarna weer naar zijn innerlijke levensbron terugkeert, om van daaruit weer opnieuw geboren te worden.

Het brengt je naar deze kern van het leven, van het ‘er zijn’ en vraagt je de adem steeds weer aan te nemen, in plaats van zelf de adem te willen halen en te sturen. Je ontdekt dan dat, juist zonder in te grijpen, de diepe en wonderbaarlijke wijsheid van de adem zich vanzelf aan je ontvouwt.

lob-klein

‘PeaceBreathing helpt je 
om je te openen voor het verwarmende 
samenzijn met het leven, 
net zoals een bloem zich opent 
om samen te zijn met het licht.’

Anandajay